zondag 9 januari 2011

Little Treasure Box

Ik had overal in huis spulletjes liggen die me erg dierbaar zijn. Zo heb ik een zakmes van mijn opa die in de keukenla lag. Dit vond ik niet wat, dus ik dacht dan ga ik een little treasure box maken. Ik heb een theedoos gepakt en het binnenste frame er uitgesloopt. Daarna de scharnieren en sluiting eraf gehaald zodat het schilderen en plakken makkerlijker werd.

Het doosje heb ik vervolgens helemaal wit geschilderd van buiten en van binnen en daarna met dit gave papier beplakt. Ik weer alleen niet meer van welk merk het is. Toen heb ik de randen aangezet met distress inkt van Ranger, Blacksoot. De zwarte takjes heb ik uitgestanst met de bigshot. De groen takjes heb ik afgeknipt van een grote streng met allemaal kleine takjes die ik ooit gekocht heb bij een bloemenwinkel. Als laatste heb ik de roosjes er op geplakt. De grote roosjes heb ik gelaten zoals ze waren. De kleine roosjes heb ik eerst bespoten met glimmermist. De oranje roosjes waren ooit helemaal wit.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden,

Liefs,
Melanie






6 opmerkingen:

  1. Heel mooi gemaakt! De roosjes vind ik ook too cute! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg mooi geworden! Leuk papier en het heeft echt een antieke uitstraling.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. het is echt heel erg mooi geworden, ik ga dit zeker onthouden want hier slingeren ook heel wat spullen met een betekenis
    groetjes Simone

    BeantwoordenVerwijderen