dinsdag 25 juni 2013

The Good Old Days

Dit album heb ik al een tijdje liggen, hij is nog niet helemaal af kwam ik net achter met foto's maken maar toch zet ik de foto's online. De inspiratie kwam via Pinterest. Daarop zag ik dit filmpje. Het album vond ik zo gaaf dat ik hem zelf ook wilde maken. Natuurlijk was ik weer eigenwijs en heb ik het filmpje niet afgekeken en niet geluisterd naar de tips. Hierdoor kwam ik bij het in elkaar zetten in de problemen want mijn rug was te klein. Daardoor kwam er teveel druk op het papier en scheurde het. Ik had nog een stukje papier over dus de linker rug los gesneden en opnieuw er in gezet. Je ziet alleen op de achterkant een naad maar dat stoort me niet.

De titel is de titel van een liedje van Pink. Nadat ik dat nummer voor het eerst hoorde wist ik dat die ik die titel ging gebruiken voor een album met foto's van mij en mijn vrienden van vroeger.

Al zeg ik zelf maar ik vind het een heel gaaf album geworden. Een aantal dingen heb ik anders gedaan dan in het filmpjes. Mijn kaft bestaat uit chipboard, niet uit cardstock. Cardstock vind ik zelf te dun voor de kaft. Verder heb ik alle flappen en pockets op mijn eigen manier gemaakt. Sommige komen uit het filmpje en sommige niet. Het papier is van twee lijnen van MME maar vraag me niet welke want ik heb geen idee.

Voorkant
Na het openslaan
 Na het openslaan van rechts
Linkerkant gedeelte open
Blauwe gedeelte van de foto hierboven open
Linkerkant helemaal opengeklapt.
Het midden opengeklapt
Het midden nog verder open.
 
Midden helemaal open.
rechts open.
Rechts verder open.
Rechts helemaal open.
 
 
Dat waren erg veel foto's. Ik hoop dat het concept een beetje duidelijk is.
 
Ik hoor graag wat jullie er van vinden.
 
Liefs,
Melanie

2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtig album! Tjonge wat zal jij daar een werk in hebben gestoken, maar het resultaat mag er zijn! Volgens mij ga ik dit filmpje ook maar eens kijken.. ~Liefs Else-Marie~

    BeantwoordenVerwijderen