donderdag 22 maart 2012

Ik ben weer terug!!

Wat heb ik lang niet meer geblogd. Ik ben vanaf augustus bezig geweest met afstuderen en heb in februari mijn diploma in ontvangst mogen nemen!!! Ik heb hard gewerkt, veel gestresst maar het is gelukt. Nu hoor ik je denken maar het is nu maart bijna april. Waarom heb je in die tijd niet geblogd. Tja, ik denk dat ik voornamelijk aan het ontstressen ben geweest en lekker freubelen. Vandaag had ik zoiets van. Het wordt tijd om weer te bloggen dus bij deze.

De komende weken zal ik verschillende projects van mij showen. Want ondanks dat ik met school bezig ben geweest heb ik ook gescrapt!!

Deze heb ik vandaag afgemaakt. Twee weken geleden was er een online scrapweekend op scrapfever. Jo heeft toen een workshpoje gegeven waarin we een opbergitem hebben gemaakt. Namelijk een boekje om je stansjes in op te bergen. Hier zocht ik al na dus die heb ik gemaakt. Helaas lukt het niet om de hele workshop mee te doen om dat ik op mijn neefje aan het passen was. In iedergeval, dit is het resultaat. Ik ben nog aan het nadenken hoe ik hem verder ga versieren.

Wil jij hem ook maken, ga dan naar het forum van scrapfever. Hij staat nog onder online forumweekend maar je kunt de beschrijving ook vinden op de blog van Jo.

Ik hoor graag wat jullie er van vinden.

Liefs,
Melanie

6 opmerkingen:

 1. Nog gefeliciteerd met je diploma
  je kunst werk ziet er mooi uit
  suoer gedaam

  groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Volgens mij had jij wel wat belangrijkere dingen aan je hoofd dan bloggen. Ennn... je hebt die belangrijke dingen nog met succes weten af te ronden ook. Chapeau!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooi Melanie, en hij staat nog op mijn to-do lijstje maar soms lijkt het of dat het enig is dat ik maak!
  Melanie, mag ik jou ook vragen om je woordverificatie uit te zetten? Het reageert heel lastig, is onleesbaar en kost erg veel tijd.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het is een mooi album geworden Melanie! Kleurencombinatie is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. natuurlijk nog gefeliciteerd met je diploma, en veel succes met het versieren van dit leuke boekje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lbum Melanie,ik heb hem ook gemaakt en is super handig!

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen