vrijdag 15 juli 2011

Minialbum Hoek

Hoi Hoi

Eindelijk heb ik weer even tijd om iets op mijn blog te zetten. De afgelopen weken druk geweest met school en stage, maar nu heb ik vakantie!! Dit albumpje heb ik gemaakt als voorbeeld voor mijn schoonmoeder. Zij wilde graag een mini-album maken met de foto's van het weekendje naar hoek waar we afgelopen zomer met z'n vieren naar toe zijn geweest. De eerste keer zijn we samen bezig gegaan en dat werkte voor mij niet. Scrappen en haar helpen tegelijk werd hem niet. Dus heb ik afgesproken dat ik hem eerst zou afmaken zodat ik de volgende keer haar kon helpen en zij een voorbeeld had. Dit is het dus geworden.

Het is ook maar goed dat ik het eerst heb gemaakt. Want nu weet ik wat mijn schoonmoeder niet moet doen, wat ik wel gedaan heb. Zo heb ik bijna alle bloemen onderaan de pagina's geplakt waardoor het boekje aan de onder kant uitbulkt en boven aan niet.

Het idee heb ik van een voorbeeldalbum van het Scrapbookatelier in Klarenbeek. Ik maak zelf liever het hele album zelf. Dus ook de kaft, maar dat was wat te moeilijk voor mijn schoonmoeder dus vandaar dat we dit zijn gaan maken. Het papier is van Maja Design - Life in the Country. Hij is nog niet helemaal af. Er moeten nog lintjes aan de tags.

Ik heb niet alle pagina's er opgezet.
Ik hoor graag wat jullie er van vinden.
Liefs,
Melanei

7 opmerkingen:

 1. Erg leuk gedaan Melanie, een ooie herinnering en een leuk voorbeeld voor je schoonmoeder. Leuk hoor, samen scrappen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hele mooie rustige pagina's ! prachtig zo
  groetjes,
  ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind het een super leuk boekje geworden! Het hebt hem mooi gemaakt.

  liefs
  Samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel erg mooi album heb je gemaakt, ook schitterden details.
  liefs marielle

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterend album en vooral papier. :)) Ik ben helemaal weg van dit Maja papier. Wat leuk dat je ook bij het Scrapbookatelier komt.:)) Dit is voor mij ook de dichtsbijzijnde winkel en ik kom er graag. :))

  Groetjes Rosalien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh my gosh, you are so talented! I love this album!!!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen