zondag 21 april 2013

Van klok tot fotolijst!

Op youtube kwam ik een filmpje tegen van Limor Webber. Zij had een tutorialfilmpje gemaakt over hoe je de klok van Tim Holtz kan bewerken en er wat leuks van kan maken. Dat wilde ik ook. Enige probleem bij mij is vaak dat als ik iets wil maken, ik dat meteen wil doen. Dus niet een aantal dagen wachten tot ik het product wat ik nodig heb in huis heb. Daarnaast vond ik de klok wat duur. Daar kan ik flink wat papier en cardstock van halen, dus bedacht ik een alternatief. Op facebook heb ik een oproepje gezet met de vraag of iemand een oude wekker voor mij had. Mijn lieve zus bleek er twee in haar bezit te hebben en die mocht ik hebben.

Nadat Luke deze voor mij uit elkaar gehaald had ben ik aan de slag gegaan. Eentje heb ik geschilderd (is helaas niet zo mooi geworden als ik gehoopt had.) Deze moet nog in elkaar gezet worden als de lak goed droog is. Maar de tweede vind ik erg goed geslaagd. Deze heb ik zilver gelaten en een zwart wit foto in gedaan. De foto is gemaakt door mijn zus tijdens onze vakantie in curacao.


 
 
Ik had nog veel meer embellishments klaar liggen om er op te maken, maar toen de wekker eenmaal in elkaar zat vond ik hem af.
 
 
Ben benieuwd wat jullie er van vinden!
 
Liefs,
Melanie