donderdag 28 februari 2013

Deck Of Me

Op het forum van Scrappersanonimous zijn ze aan het begin van het jaar begonnen met de Deck of Me 2013. Ik doe hier ook aan mee. Aangezien ik aan het begin van 2013 op vakantie was, liep ik al meteen twee weken achter. In de eerste paar weken had ik ook niet echt inspiratie maar nu langzaam en zeker schuid ik alle bladzijde uit mijn mouw.

Wat is precies de bedoeling. Elke zondag zet een van de forum leden twee woorden in het daarvoor bestemde topic. Je mag dan één of beide woorden scrappen in je Deck. Ik heb gekozen om er een boekje van te maken. Ondanks dat een boekje wordt noem ik het nog steeds Deck of Me, ik vind dat leuker klinken. De basis van het boekje is gemaakt van kraft cardstock en de maten zijn 9 bij 14 cm.

Dit zijn de eerste weken die ik gemaakt heb. Week vier zit er nog niet bij want ik weet niet goed wat ik bij die woorden moet maken. Maar dat komt vanzelf.

De voorkant
 
Week 1:
- Right now / op dit moment
- adventure / avontuur

Week 2:
- Change / Verandering
- So glad / zo blij

Week 3:
- Sweet / zoet of lief
- Food / eten

Week 5:
- Talents / talenten
- Home / Thuis

De woorden van week 4 zijn: Inspiration / Inspiratie en Why / Waarom.

Voor de deck kun je de keuze maken om hem of in het nederlands of in het engels te doen. Ik kies dat gene wat ik het leukste vind klinken.

Ik hoor graag wat jullie er van vinden!

Liefs,
Melanie