dinsdag 26 oktober 2010

Minialbum Gijs

Dit albumpje heb ik twee jaar geleden gemaakt, toen ik net begonnen met was met scrappen. Ik heb hem nooit afgemaakt en was eigenlijk vergeten dat ik hem nog had. Bij de verhuizing kwam ik hem weer tegen en door gebrek aan inspiratie ben ik oude projectjes gaan afmaken.

Het albumpje gaat over onze kat Gijs.








maandag 25 oktober 2010

wijnkistje

Een aantal jaren geleden heb ik van mijn schoonmoeder een wijnkistje gekregen. Zij wilde hem weg doen en ik wilde hem graag hebben. Hierin heb ik altijd mijn scrapgereedschap opgeborgen. In mijn nieuwe huis is het niet nodig om alles op te bergen dus heb ik mijn gereedschap in pennenbakken op mijn bureau staan. Dus wilde ik het wijnkistje gaan scrappen. Dit bleek een kriem te zijn aangezien verf niet goed hechtte op het kistje. Hij was oorspronkelijk donkerbruin en dit is wat ik er van gemaakt heb.

waarom deze foto gedraaid is weet ik niet, zo staat hij in iedergeval niet op de pc.

Ik hoor graag wat jullie er van vinden.

Liefs,
Melanie

zondag 3 oktober 2010

Nieuwe Blog

Dit is hem dan, mijn nieuwe blog. Mijn vorige blog heb ik verwijderd omdat ik er niets meer mee deed. 04 aurgustus 2009 hebben mijn vriend en ik een huis gekocht en we zijn iets minder dan een jaar bezig geweest met verbouwen. In die tijd heb ik niet gescrapt en dus ook niets met mijn blog gedaan. Dus ik had hem verwijderd. Nu wil ik weer beginnen met scrappen en wil ik ook weer een blog vandaar deze. In de komende tijd zal er van tijd tot tijd dingen veranderen aan mijn blog aangezien ik alles op nieuw aan het ontdekken ben. Maar dat komt vast goed...